Bredene

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
/ 13°

morgen

 
/ 13°

Hooikoorts weersverwachting

Berkenpollen in aantocht

De komende tijd blijft het droog en schijnt vaak de zon. De maximumtemperaturen liggen tussen 12 en 15 graden. Hierdoor zal de pollendruk toenemen. In de loop van het weekend of begin volgende week komt waarschijnlijk voor het eerst dit jaar het pollen van de berk in de lucht. Na het weekend blijft het droog en zonnig met hogere temperaturen. Hooikoortsklachten zullen hierdoor verergeren.

Elzen en hazelaars staan op een aantal plaatsen nog in bloei en het matig allergeen pollen veroorzaakt bij sommige mensen klachten. De berk bloeit nog niet. Het sterk allergene pollen van deze boom wordt volgende week of wellicht al dit weekend verwacht.

Het is droog en zonnig weer. De temperatuur ligt tussen 12 en 15 graden. In het weekend blijft het weerbeeld hetzelfde, maar op zondag is er wel iets meer kans op bewolking. Na het weekend is er veel zon en wordt het nog iets warmer met in het zuiden 19 of 20 graden. De wind wordt zuidelijk en kan vanaf Frankrijk pollen aanvoeren. Vanwege dit weertype zal redelijk wat pollen worden geproduceerd. Aangezien het aanhoudend droog en zacht blijft zal de pollendruk toenemen. Wanneer de berk in bloei komt zal de hinder aanzienlijk zijn.

Verberg

De hooikoorts voor Bredene de komende 7 dagen

  za 25 zo 26 ma 27 di 28 wo 29 do 30 vr 31
Bomen
Els
Hazelaar
Berk
Eik
Es
  za 25 zo 26 ma 27 di 28 wo 29 do 30 vr 31
Grassen
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Bredene

Gezondheidsweer Bredene

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.