Holsbeek

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
-1° /

morgen

 
/

Hooikoorts weersverwachting

Morgen dankzij regen weinig pollen

De temperatuur gaat omhoog waardoor elzen en hazelaars al met een beetje zon makkelijk pollen produceren. Vandaag is de kans op hooikoortsklachten vrij groot. Morgen is het grijs en valt van tijd tot tijd regen en zal de pollendruk meevallen. De dagen daarna neemt de kans op hooikoortsklachten weer toe. Toch zit een warme zonnige periode voorlopig niet in de verwachting.

Het is op de meeste plaatsen droog met geregeld zon. Hierdoor kunnen bomen op veel plaatsen pollen verspreiden. Komende dagen zijn er meer wolkenvelden en wordt het zachter. Morgen is de pollendruk laag omdat het regent. De dagen daarna kunnen korte zonnige perioden in combinatie met hogere temperaturen in korte tijd leiden tot hooikoortsklachten. Een warme zonnige periode wordt deze maand niet verwacht, waardoor een grootschalige stijging van het aantal pollen voorlopig uitblijft.

Tijdens droge perioden is een beetje zon voor elzen en hazelaars genoeg om pollen te produceren. Dit pollen is matig allergeen. Ook enkele coniferen bloeien en verspreiden licht tot matig allergeen pollen. Over een tijdje kan de berk bloeien en sterk allergeen pollen verspreiden. Veel meer mensen zullen dan hooikoortsklachten ondervinden.

Verberg

De hooikoorts voor Holsbeek de komende 7 dagen

  wo 21 do 22 vr 23 za 24 zo 25 ma 26 di 27
Bomen
Els
Hazelaar
Berk
Eik
Es
  wo 21 do 22 vr 23 za 24 zo 25 ma 26 di 27
Grassen
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Holsbeek

Gezondheidsweer Holsbeek

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.