Lillo

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
10° / 24°

morgen

 
11° / 23°

Hooikoorts weersverwachting

Grote hoeveelheid pollen

Zonnig, relatief droog en warm weer levert komende dagen een flinke hoeveelheid pollen op. De kans op overlast is dan ook groot. Wel is kans op enkele onweersbuien. Omdat weinig neerslag valt kan de hoeveelheid pollen lokaal zelfs toenemen. Ook het vooruitzicht naar komende week laat dagelijks een flinke hoeveelheid pollen zien.

Komende tijd is het vrij zonnig en warm lenteweer met 23-26 graden. Planten produceren daardoor veel pollen en de kans op klachten is dan ook groot. Dagelijks is kans op enkele onweersbuien, waardoor de hoeveelheid pollen lokaal tijdelijk minder wordt. Waar het geregend heeft produceren planten de dagen daarna alweer extra pollen vanwege het extra vocht in de bodem. Hierdoor blijft de pollenoverlast groot.

De meeste overlast wordt deze tijd van het jaar veroorzaakt door bloeiend gras. Veel hooikoortspatiënten zijn gevoelig voor het zeer sterk allergene pollen van grassen. Daarnaast produceren ook kruiden als weegbree en zuring pollen, maar de klachten zijn meestal veel milder dan bij grassen.
 

Verberg

De hooikoorts voor Lillo de komende 7 dagen

  ma 21 di 22 wo 23 do 24 vr 25 za 26 zo 27
Bomen
Els
Hazelaar
Berk
Eik
Es
  ma 21 di 22 wo 23 do 24 vr 25 za 26 zo 27
Grassen
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Lillo

Gezondheidsweer Lillo

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.