Over MeteoVista

Adverteren

www.meteovista.be is een van de drukst bezochte weersites van België. Vele bezoekers komen naar MeteoVista om de weersverwachtingen te raadplegen.

1 op 1 communicatie
Op Meteovista.be bestaat de unieke mogelijkheid om 1 op 1 te communiceren met de doelgroep. Middels de targeting mogelijkheden op weertype, plaats en interesse kan precies de consument bereikt worden die belangrijk is voor een campagne. Daarnaast zijn er speciale mogelijkheden rond bijvoorbeeld Wintersport en andere weergevoelige bezigheden te creëren. Omdat niets zo veranderlijk is dan het weer, komt de bezoeker regelmatig terug op Meteovista.be. Hierdoor is binnen korte tijd een hoge contactfrequentie te realiseren.

Groot bereik
Meteovista.be (voorheen Meteoonline.be) is al jaren één van de grootste en meest complete weersite van België. Tezamen met titels als www.zoover.be is een enorm gezamenlijk bereik te genereren.

Doordat de gemiddelde bezoeker op deze sites vaak terugkomt op zoek naar de meest actuele weersverwachtingen, is het mogelijk om in zeer korte tijd een hoge contactfrequentie op te bouwen in een objectieve omgeving. Op deze manier kun je tegen relatief lage kosten Zoover Media gebruiken om een enorm grote groep mensen te bereiken. Neem contact op met onze sales afdeling voor advies of inkoop.

Adverteersmogelijkheden
Voor adverteerders zijn de mogelijkheden legio. Van bannering tegen scherpe tarieven tot sponsorships en andere vormen van samenwerking. Uiteraard zijn er meerdere targeting mogelijkheden op plaats, temperatuur, land en interesse.

Contact en reserveringen
Ons sales team denkt graag mee over oplossingen op maat voor uw doelstellingen. Wij zijn bereikbaar via [email protected].

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.