Zakelijke producten

Internet

Internet

Inloggen WeatherOnYourSite.nl

Weerdata nodig voor uw website of voor een andere toepassing? MeteoVista levert met succes weerdata aan diverse sectoren Op WeatherOnYourSite.nl vindt u een breed aanbod van weerdata en aanlevermethodes van weerdata in de vorm van XML-feeds. De feeds zijn specifiek ontwikkeld voor een groot aantal zakelijke sectoren.

  • Uitgebreide en betrouwbare weersinformatie voor diverse sectoren
  • XML data en kant-en-klaar oplossingen
  • Hoog servicelevel

Referenties

TUI Nederland Quote Kuoni Wintersporters


Reissector

Weersinformatie is zeer waardevol voor toeristen en reizigers. Zij gebruiken deze informatie om hun vakantiebestemming te bepalen of om te bekijken wanneer zij het beste kunnen afreizen naar een bepaald gebied of bepaalde stad. MeteoVista is marktleider in het leveren van weerdata aan de reissector.

Uitgebreide informatie

Internet Portal

Een internet portal kan tegenwoordig niet meer zonder betrouwbare en strak vormgegeven weersinformatie. Van klein naar groot, van een zeer lokale naar een internationale portal: MeteoVista brengt het weer naar uw bezoekers toe.

Uitgebreide informatie

Agrarische sector

Mensen die werkzaam zijn in de agrarische sector zijn afhankelijk van het weer. Of het nu gaat om oogsten, om zaaien of om maaien: het weer speelt altijd een grote rol. Agrariërs hebben dan ook behoefte aan zeer specifieke en betrouwbare weersinformatie, die verder gaat dan de maximumtemperatuur en de vraag of het regent vandaag of niet. Van oudsher is de leverancier van weerdata in deze sector.

Uitgebreide informatie

Mobiele sector

De markt voor mobiele telefonie is continu in beweging. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Parallel aan de technische ontwikkelingen, loopt de groeiende populariteit van informatieoverdracht via de mobiele telefoon. Naast de datafeed voor de mobiel, heeft MeteoVista ook talloze SMS diensten voor u.

Uitgebreide informatie

Evenementensector

Buitenevenementen zijn erg weersafhankelijk. Het succes van uw evenement in de open lucht hangt vaak samen met de condities die de atmosfeer heeft te bieden. MeteoVista biedt u een op maat gemaakt pakket aan weersinformatie voor uw evenement.

Uitgebreide informatie

Narrowcasting

Narrowcasting, het informeren van mensen in openbare ruimtes met behulp van beeldschermen waarop de weersverwachting te zien is, wint steeds meer aan populariteit. MeteoVista heeft hiervoor zeer geschikte producten, die gemakkelijk in uw systeem te integreren zijn.

Uitgebreide informatie

Energiesector

Voor bedrijven binnen de energiesector is het hebben van betrouwbare en up-to-date weersinformatie van groot belang. Met goede weersinformatie kan veel gewonnen worden. MeteoVista heeft voor de energiesector betrouwbare en gedetailleerde weerdata voorhanden. Een aantal gerenommeerde, internationale energiebedrijven maakt hier reeds gebruk van.

Uitgebreide informatie

Bouwsector

Het weer is een grote factor van belang binnen de bouwsector. De atmosfeer is wispelturig. Door daar geen rekening mee te houden kan een planning flink in de war raken. Ook voor de veiligheid op de bouwplaats is een blik op de weersverwachting van essentieel belang. MeteoVista kent de specieke behoefte aan weersinformatie voor de bouw en levert deze graag voor uw projecten.

Uitgebreide informatie

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.