MVO

MeteoVista staat midden in de samenleving. Niets is immers zo veel besproken als het weer. Met onze diversiteit aan producten bereiken we een groot publiek. Zo trekt onze website Weeronline.nl wekelijks zo’n anderhalf miljoen bezoekers.

Deze positie geeft MeteoVista de mogelijkheid de stichting Homeless Child te ondersteunen. Homeless Child zet zich in voor kansarme kinderen en vrouwen in Honduras, o.a. door het geven van onderdak en voorlichting. Een klein team van vrijwilligers maakt voor deze mensen op hartverwarmende wijze een verschil!

Om een bijdrage te kunnen leveren aan het geweldige werk wat Homeless Child doet, biedt MeteoVista de stichting Homeless Child een communicatieplatform aan. Deze samenwerking houdt o.a. in dat de stichting Homeless Child regelmatig aandacht krijgt op de website. Op die manier houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en acties van Homeless Child.

Lees hier meer over het werk van Homeless Child

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.