Meteovista
Meteovista

  Stralend zonnig tijdens GP van Verenigde Staten

  Aangemaakt: 30 okt 2019, 16:54 uur

  Het belooft een stralend weekend te worden bij de Grand Prix van de Verenigde Staten. De zon schijnt volop in Texas en het blijft droog. Daarbij is de temperatuur ook nog eens perfect. Dat wordt dus genieten van racespektakel in de Texaanse zon!

  Het hele formule-1-weekend is er bijna geen wolkje aan de lucht. In de stralende zon kunnen de coureurs vrijdag en zaterdag hun racewagens testen op het pittige circuit van Austin. Daarbij waait er een zwak briesje en is het met circa 19 graden op en top genieten. Ook de kwalificatie verloopt zonnig. Aan het weer zal het dus niet liggen om een mooie startpositie te bemachtigen.

  Zondag prachtig weer tijdens GP Verenigde Staten

  Zon, zon en nog eens zon: tijdens de finale race op zondag is het prachtig weer! De zon schijnt volop en hooguit een enkel wolkje werpt schaduwen op het ‘Circuit of the Americas’. Voor de toeschouwers had het weer niet beter kunnen zijn, want met 22 graden is het bijzonder aangenaam op de tribunes. Veel spektakel zal het weer niet geven, maar gelukkig is het circuit uitdagend genoeg om toch een spektakelrace te krijgen.

  Foto: EPA

  Door: Yannick Damen