Weerbericht België

Morgen zon en stapelwolken

25 juli 2016, 17:30 uur

Vanavond breekt vanuit het westen op steeds meer plaatsen de zon goed door. Ook in de nacht zijn er opklaringen en morgen is er een mix van wolken en zon. Vanaf woensdagmiddag wordt de kans op buien groot en ligt de middagtemperatuur rond 22 graden.

Vanavond is het op de meeste plaatsen droog. Er zijn opklaringen en in de nacht kan het plaatselijk nevelig worden. De temperatuur daalt in Vlaanderen naar 15 graden aan zee tot lokaal 12 in het binnenland. 

Morgen is er een mix van zon en bewolking. In de namiddag zijn er vrij veel stapelwolken, waardoor je de zon het meeste in de ochtend en avond ziet. De middagtemperatuur komt uit tussen 21 graden in het uiterste oosten of westen en 23 of 24 in het centrum. De wind blijft in de westhoek en matig van kracht.

Op woensdag begint de dag waarschijnlijk droog en laat de zon zich ook even zien. In de namiddag neemt de kans op buien toe. Met 21 of 22 graden is het aan de koele kant voor deze tijd van het jaar. 

Op donderdag en vrijdag worden in de namiddag buien verwacht en liggen de maxima in het centrum rond 22 graden. De dagen daarom lijkt de kans op regen kleiner te worden, maar zeker is dat niet.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Meteovista dan op twitter en facebook.


Amber Struijk Amber Struijk Meteoroloog
Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.