Vrij warm en binnenland buien

28 juni 2017, 11:30 uur - Het is wisselend bewolkt met vooral in het binnenland enkele buien. Vooral later op de dag schijnt ook de zon en het wordt 18 tot 22 graden. Morgen is het vrij veel bewolking en er trekken enkele buien over het land. Het wordt dan een graadje koeler. Daarna blijft het wisselvallig en gaat de temperatuur verder naar beneden. In het weekend halen we de 20 graden niet meer...Uitgebreide weersverwachting België

Activiteitenweer België

Gezondheidsweer België

Het klimaat in België

De overwegend zuidwestelijke stroming van zee zorgt in België voor een mild en vochtig klimaat; zachte winters en koele zomers. Regen is in België nooit ver weg. Aan de kust, met plaatsen als Oostende en Brugge, valt de meeste neerslag in oktober. In Laag en Midden België en in de Ardennen valt de meeste neerslag in juli en augustus. De hoogste gemiddelde temperaturen vinden we aan de kust; 16.9°C in de zomer en 3°C winter. In de Ardennen ligt de gemiddelde wintertemperatuur vlak boven nul. Er ligt regelmatig een pak sneeuw van 30 tot 70 centimeter. Skiën kan dus ook in de Benelux.
Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.