Morgen nog veel zon

Brussel (meteovista.be), 16 april 2014 - Vandaag was het fraai lenteweer. Ook morgen speelt de zon nog een hoofdrol. Wel trekt soms wat sluierbewolking over het land. De maximumtemperatuur komt uit tussen 15 en lokaal 20 graden. Vrijdag wordt het tijdelijk frisser met veel bewolking en een enkele bui. Tijdens het paasweekend zijn er enkele buien en loopt de temperatuur weer iets op...Uitgebreide weersverwachting België

Activiteitenweer België

Gezondheidsweer België

Het klimaat in België

De overwegend zuidwestelijke stroming van zee zorgt in België voor een mild en vochtig klimaat; zachte winters en koele zomers. Regen is in België nooit ver weg. Aan de kust, met plaatsen als Oostende en Brugge, valt de meeste neerslag in oktober. In Laag en Midden België en in de Ardennen valt de meeste neerslag in juli en augustus. De hoogste gemiddelde temperaturen vinden we aan de kust; 16.9°C in de zomer en 3°C winter. In de Ardennen ligt de gemiddelde wintertemperatuur vlak boven nul. Er ligt regelmatig een pak sneeuw van 30 tot 70 centimeter. Skiën kan dus ook in de Benelux.
Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.