Wintersport Duitsland

Wil je skiën, snowboarden of langlaufen in Duitsland? Bekijk hier de actuele sneeuwradar en de plaatsen met de meeste sneeuwval in Duitsland. Zo ga je goed voorbereid op skivakantie.

Sneeuwradar Duitsland

Waar sneeuwt het op dit moment? Hier vind je de huidige sneeuwval voor Duitsland.

Legenda:chevron-down
snowdrip
miezer
lichte bui
bui
fikse bui
stortbui
wolkbreuk
Bezig met laden

Wintersport-nieuwsbrief

wintersport-newsletter-icon

Ben jij een èchte sneeuwfan? Schrijf je dan nu in voor de Wintersport-nieuwsbrief. Zo blijf op de hoogte van het laatste weernieuws uit de populairste skigebieden.

person-black
email-black

Uitschrijven kan op ieder moment.

Sneeuwhoogten Duitsland

Hoeveel cm sneeuw kan ik verwachten? Hier vind je de sneeuwhoogten voor de populairste skigebieden en wintersportplaatsen van Duitsland.

    Op dit moment zijn er nog geen plekken bekend met sneeuw in Duitsland.

    Route-info Duitsland

    De Duitse 'Autobahnen' worden goed onderhouden. Tijdens het wintersportseizoen is het vaak extra druk op de A46, B251, A445 en B480. Op reis naar Winterberg of andere plaatsen in het Sauerland is het lastig om het drukke Ruhrgebied te vermijden. Kom je vanuit het noorden en noordoosten van Nederland, dan kun je het gebied wel grotendeels rechts laten liggen. Het drukste moment van de heenreis is op vrijdagen tussen 13 en 20u en zaterdagen tussen 9 en 15u. Voor de terugreis is dit op zaterdagen (11 tot 18u) en zondagen (14 tot 20u). In veel Duitse steden is een milieusticker verplicht.