Wintersport Italië

Wil je skiën, snowboarden of langlaufen in Italië? Bekijk hier de actuele sneeuwradar en de plaatsen met de meeste sneeuwval in Italië. Zo ga je goed voorbereid op skivakantie.

Sneeuwradar Italië

Waar sneeuwt het op dit moment? Hier vind je de huidige sneeuwval voor Italië.

Legenda:chevron-down
snowdrip
miezer
lichte bui
bui
fikse bui
stortbui
wolkbreuk
Bezig met laden

Wintersport-nieuwsbrief

wintersport-newsletter-icon

Ben jij een èchte sneeuwfan? Schrijf je dan nu in voor de Wintersport-nieuwsbrief. Zo blijf op de hoogte van het laatste weernieuws uit de populairste skigebieden.

person-black
email-black

Uitschrijven kan op ieder moment.

Sneeuwhoogten Italië

Hoeveel cm sneeuw kan ik verwachten? Hier vind je de sneeuwhoogten voor de populairste skigebieden en wintersportplaatsen van Italië.

Route-info Italië

De snelwegen in Italië zijn tolwegen van een redelijk goede kwaliteit. Reis je naar het noordwesten van Italië? Dan kun je het beste reizen via het westen van Zwitserland of door Frankrijk heen via de Mont Blanctunnel. Voor de gebieden ten noorden van Milaan reis je via Luzern en de Gotthardtunnel door Zwitserland heen. Je exacte route hangt af van je bestemming in Italië. Voor Noordoost-Italië reis je via Innsbruck en de Brennerpas. Check voor je op reis gaat ook of de bergpassen op jouw route open zijn. Raadpleeg voor vertrek natuurlijk het weerbericht.