Wintersport Oostenrijk

Wil je skiën, snowboarden of langlaufen in Oostenrijk? Bekijk hier de actuele sneeuwradar en de plaatsen met de meeste sneeuwval in Oostenrijk. Zo ga je goed voorbereid op skivakantie.

Sneeuwradar Oostenrijk

Waar sneeuwt het op dit moment? Hier vind je de huidige sneeuwval voor Oostenrijk.

Legenda:chevron-down
snowdrip
miezer
lichte bui
bui
fikse bui
stortbui
wolkbreuk
Bezig met laden

Wintersport-nieuwsbrief

wintersport-newsletter-icon

Ben jij een èchte sneeuwfan? Schrijf je dan nu in voor de Wintersport-nieuwsbrief. Zo blijf op de hoogte van het laatste weernieuws uit de populairste skigebieden.

person-black
email-black

Uitschrijven kan op ieder moment.

Sneeuwhoogten Oostenrijk

Hoeveel cm sneeuw kan ik verwachten? Hier vind je de sneeuwhoogten voor de populairste skigebieden en wintersportplaatsen van Oostenrijk.

Route-info Oostenrijk

Op wintersport naar Oostenrijk reis je natuurlijk door Duitsland heen. Je bestemming in Oostenrijk bepaalt jouw route. Reis je naar Innsbruck dan ga je vanuit Frankfurt naar Ulm en dan langs Kempten. Is je bestemming nog westelijker in Oostenrijk dan zet je koers naar Bregenz. Naar het midden? Reis dan via München naar Kufstein of Salzburg. Nog oostelijker zet je koers via Neurenberg naar Passau-Linz. Voor het rijden over de Oostenrijkse snelwegen heb je als toerist een Autobahnvignet nodig en voor bepaalde tunnels (zoals bij Arlberg) betaal je tol. En raadpleeg voor vertrek natuurlijk het weerbericht.