Actuele sneeuwhoogte & sneeuwradar in Frankrijk

Weerbericht Frankrijk

05 dec - De komende dagen valt er geen sneeuw, maar is het wel fraai winterweer met veel zon. In de nachten en op hoger gelegen overdag ligt de temperatuur onder nul, waardoor sneeuwkanonnen prima werk kunnen leveren. In de loop van de week gaat de temperatuur omhoog, waardoor zeker op lager gelegen gebieden de sneeuwkwaliteit in de loop van de dag slechter kan worden. In Val-Thorens is het op en top ski weer met genoeg goede sneeuw. Eind van de week en volgende week wordt het mogelijk in veel gebieden te zacht en kan in lage gebieden misschien zelfs regen vallen.

Verberg

Wintersport Frankrijk

Frankrijk is een echte wintersportbestemming. Het land trekt jaarlijks een grote schare wintersporters van uiteenlopende niveaus. De pistes liggen op een flinke hoogte waardoor de sneeuwhoogtes in Frankrijk dik in orde zijn. De skigebieden sluiten veelal op elkaar aan waardoor deze bestemming uitermate geschikt is wanneer je graag lange tochten maakt. Ook de beginnende skiër, langlaufer of boarder kan hier prima uit de voeten. Er zijn tal van oefenweides waar de eerste stappen naar een pisteafdaling veelvuldig geoefend kunnen worden. Wil je meer weten over de verwachte sneeuw in Frankrijk? Op deze pagina kun je de actuele sneeuwverwachting en sneeuwhoogte van Frankrijk bekijken. De sneeuwradar geeft je een actueel beeld van de verwachte sneeuw voor de komende uren in Frankrijk.

Verberg

Wintersportwizard

Minimale sneeuwhoogte top
20cm
Minimale sneeuwhoogte dal
0cm
Recente sneeuwval
Vandaag

 

Geen resultaten

Weer- en sneeuwverwachting Frankrijk

Satelliet Frankrijk

  Meer opties en vergroten

   Webcam in Frankrijk

   Er zijn geen webcams beschikbaar.

   Meld een probleem met deze webcam

   Het is verplicht je naam, emailadres en het probleem met de webcam aan ons door te geven. Vul alle velden volledig in.
   Naam *
   Email adres *
   Webcam probleem *
   * verplicht veld
   Verzenden

   Bedankt voor uw feedback

   Bedankt voor uw feedback

   Meld een webcam aan voor deze locatie.

   Om een nieuwe webcam toe te kunnen voegen hebben wij een geldig url nodig. Vul de juiste url in waar wij de webcam kunnen vinden.
   Geef link naar webcam *
   Naam *
   Email adres *
   * verplicht veld
   Aanmelden

   Bedankt voor uw aanmelding

   Bedankt voor uw aanmelding


   Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
   MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
   Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.