Veel bewolking, spat regen

18 juni 2018, 2:00 uur - Na een grijze ochtend met wat motregen breekt later deze namiddag het wolkendek open en komt de zon tevoorschijn. Het wordt 19-22 graden. In de nacht neemt de bewolking alweer toe en ook morgen verloopt overwegend grijs. Met 20-24 graden is het zeer aangenaam. Woensdag verloopt zonnig en zeer warm met 22-30 graden. De dagen daarna wordt het met 17-21 graden alweer koeler...Uitgebreide weersverwachting België

Activiteitenweer België

Gezondheidsweer België

Het klimaat in België

De overwegend zuidwestelijke stroming van zee zorgt in België voor een mild en vochtig klimaat; zachte winters en koele zomers. Regen is in België nooit ver weg. Aan de kust, met plaatsen als Oostende en Brugge, valt de meeste neerslag in oktober. In Laag en Midden België en in de Ardennen valt de meeste neerslag in juli en augustus. De hoogste gemiddelde temperaturen vinden we aan de kust; 16.9°C in de zomer en 3°C winter. In de Ardennen ligt de gemiddelde wintertemperatuur vlak boven nul. Er ligt regelmatig een pak sneeuw van 30 tot 70 centimeter. Skiën kan dus ook in de Benelux.
Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.