Enkele onweersbui, morgen frisser

22 apr. 2018, 17:45 uur - Lokaal kan een onweersbui voorkomen, maar daarna is het een tijd droog. Later op de avond en komende nacht kunnen opnieuw buien ontstaan. Onweer is daarbij niet uitgesloten. Morgen is het met 14-18 graden veel frisser! Het blijft dan op de meeste plaatsen droog met in het westen de meeste zon. Daarna wordt het wisselvallig en koel lenteweer...Uitgebreide weersverwachting België

Activiteitenweer België

Gezondheidsweer België

Het klimaat in België

De overwegend zuidwestelijke stroming van zee zorgt in België voor een mild en vochtig klimaat; zachte winters en koele zomers. Regen is in België nooit ver weg. Aan de kust, met plaatsen als Oostende en Brugge, valt de meeste neerslag in oktober. In Laag en Midden België en in de Ardennen valt de meeste neerslag in juli en augustus. De hoogste gemiddelde temperaturen vinden we aan de kust; 16.9°C in de zomer en 3°C winter. In de Ardennen ligt de gemiddelde wintertemperatuur vlak boven nul. Er ligt regelmatig een pak sneeuw van 30 tot 70 centimeter. Skiën kan dus ook in de Benelux.
Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.