Neeroeteren

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
/

morgen

 
/

Hooikoorts weersverwachting

Nauwelijks pollen

Het is wisselvallig met regelmatig buien. Tijdens droge momenten kan de hoeveelheid pollen in de lucht hoger uitpakken dan tijdens buien. Overlast verwachten we niet. We zitten aan het eind van het hooikoortsseizoen, waardoor het aantal pollen over het algemeen klein is. Klachten worden vooral veroorzaakt door Ambrosia en soms grassen en brandnetels.

Er trekken regelmatig buien over het land, maar tussendoor zijn er ook droge momenten. Er is meer bewolking dan zon. Tijdens een droog dagdeel komt enig pollen in de lucht, maar de hoeveelheid zal niet groot zijn. We zitten aan het eind van het hooikoortsseizoen, waardoor de overlast zeer klein is.

Pollen van de ambrosia kan in deze tijd van het jaar overlast veroorzaken. Doordat de ambrosia actief wordt bestreden komt deze plant slechts lokaal voor en kan daarom ook slechts plaatselijk overlast geven. Er kan ook een beetje pollen van grassen en brandnetels voorkomen, maar de hoeveelheid is zeer gering en zal alleen maar verder afnemen komende tijd.

Verberg

De hooikoorts voor Neeroeteren de komende 7 dagen

  di 12 wo 13 do 14 vr 15 za 16 zo 17 ma 18
Bomen
Els
Hazelaar
Berk
Eik
Es
  di 12 wo 13 do 14 vr 15 za 16 zo 17 ma 18
Grassen
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Neeroeteren

Gezondheidsweer Neeroeteren

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.