Wintersport Zwitserland

Wil je skiën, snowboarden of langlaufen in Zwitserland? Bekijk hier de actuele sneeuwradar en de plaatsen met de meeste sneeuwval in Zwitserland. Zo ga je goed voorbereid op skivakantie.

Sneeuwradar Zwitserland

Waar sneeuwt het op dit moment? Hier vind je de huidige sneeuwval voor Zwitserland.

Legenda:chevron-down
snowdrip
miezer
lichte bui
bui
fikse bui
stortbui
wolkbreuk
Bezig met laden

Wintersport-nieuwsbrief

wintersport-newsletter-icon

Ben jij een èchte sneeuwfan? Schrijf je dan nu in voor de Wintersport-nieuwsbrief. Zo blijf op de hoogte van het laatste weernieuws uit de populairste skigebieden.

person-black
email-black

Uitschrijven kan op ieder moment.

Sneeuwhoogten Zwitserland

Hoeveel cm sneeuw kan ik verwachten? Hier vind je de sneeuwhoogten voor de populairste skigebieden en wintersportplaatsen van Zwitserland.

Route-info Zwitserland

Je rijdt het beste via Duitsland naar Zwitserland, maar soms kan de route door België en dan via Straatsburg sneller zijn. Het rijden in de bergen kan lastig zijn, vooral met een caravan. Ga je door de Sint Gotthard- of San Bernardinotunnel? De tunnels kunnen ‘s nachts gesloten zijn voor werkzaamheden. Check dit voor je op pad gaat. In de winter zijn veel passen langere tijd dicht door de sneeuw. In dat geval worden er altijd omleidingsroutes aangegeven. Voor Zwitserland heb je een (tol)vignet nodig. En raadpleeg voor vertrek natuurlijk het weerbericht.