Coachella

Aftellen naar Coachella

Datum is nog niet bekend

?

Dagen

?

Uren

?

Min

?

Sec

Weersverwachting voor Coachella

De weersverwachting voor Coachella is helaas nog niet bekend. We raden je aan om terug te komen wanneer het evenement binnen 14 dagen plaatsvindt! Je kan wel het weer op locatie bekijken:

Weer Indio

Over Coachella

Coachella is een jaarlijks muziekfestival dat plaatsvindt in Indio, Californië. Het is uitgegroeid tot een van de grootste en meest populaire festivals ter wereld en trekt bijna 100.000 bezoekers per dag aan. Het evenement vindt plaats over twee weekenden in april en biedt een gevarieerde line-up met muzikale acts uit verschillende genres, waaronder pop, rock, hiphop en elektronische dance-muziek.

Naast de muziek zijn er ook kunst- en designinstallaties, culinaire hoogstandjes en verschillende activiteiten om te verkennen op het festivalterrein. Bezoekers kunnen genieten van de zonsondergang tijdens optredens op verschillende podia en dansen tot de vroege uurtjes in de ochtend.

Coachella is niet alleen populair vanwege de muziek en feestelijke sfeer, maar ook vanwege de talloze beroemdheden die het festival bezoeken. Het is een plek waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de cultuur van Californië en de zomer. Er zijn talloze foto's te vinden van beroemdheden die genieten van wat Coachella te bieden heeft, van de iconische ferris wheel tot de spectaculaire lichtshows.

https://coachella.com