Actuele sneeuwhoogte & sneeuwradar in Italië

Weerbericht Italië

11 dec - Komende dagen wordt flink wat sneeuw verwacht in de Italiaanse Alpen, lokaal meer dan een halve meter! In Livigno ligt bijna 20 cm in het dal en 48 cm op de berg. Een groot deel van de pistes en liften is open. In Selva di Val Gardena ligt ongeveer 40 cm en kan worden geskied tot in het dal. De verse sneeuw wordt wel hogerop verwacht, want lager dan 2000 meter valt vaak regen. De temperatuur gaat omhoog, in Livigno komt de temperatuur ruim boven het vriespunt uit, terwijl het een week geleden 's nachts meer dan 20 graden vroor! In de tweede helft van de week wordt het weer kouder. Volgende week wordt zonniger en droog weer verwacht.

Verberg

Wintersport Italië

Met de Dolomieten als decor en zonnige pistes met veel sneeuw is Italië een skivakantieland waar je heerlijk kan genieten. Dankzij de stabiele sneeuwverwachting zijn de sneeuwhoogtes in Italië vrijwel altijd prima. Mocht de sneeuwhoogte niet voldoende zijn, worden de sneeuwkanonnen ingezet. Italië biedt voor ieder wat wils, gevorderde skiërs kunnen uitgestrekte tours maken en voor de beginners biedt Italië veel professionele skilerearen. De Italianen prepareren niet alleen hun pistes met aandacht, ook het eten wordt met liefde bereid. Er wordt dan ook veel tijd uitgetrokken voor de lunch en ’s avonds kun je op veel plaatsen op de pistes genieten van de Italiaanse keuken. Bijzonder aan Italië is de mix van modern en traditioneel, en de invloeden van verschillende culturen. Ga jij Italië deze winter ontdekken? Op deze pagina vind je alle informatie over het skiweer in Italië en op de sneeuwradar van Italië kun je zien of het er sneeuwt.

Verberg

Wintersportwizard

Minimale sneeuwhoogte top
20cm
Minimale sneeuwhoogte dal
0cm
Recente sneeuwval
Vandaag

 

Geen resultaten

Weer- en sneeuwverwachting Italië

Satelliet Italië

  Meer opties en vergroten

   Webcam in Italië

   Er zijn geen webcams beschikbaar.

   Meld een probleem met deze webcam

   Het is verplicht je naam, emailadres en het probleem met de webcam aan ons door te geven. Vul alle velden volledig in.
   Naam *
   Email adres *
   Webcam probleem *
   * verplicht veld
   Verzenden

   Bedankt voor uw feedback

   Bedankt voor uw feedback

   Meld een webcam aan voor deze locatie.

   Om een nieuwe webcam toe te kunnen voegen hebben wij een geldig url nodig. Vul de juiste url in waar wij de webcam kunnen vinden.
   Geef link naar webcam *
   Naam *
   Email adres *
   * verplicht veld
   Aanmelden

   Bedankt voor uw aanmelding

   Bedankt voor uw aanmelding


   Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
   MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
   Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.