TT Assen

Aftellen naar TT Assen

Datum is nog niet bekend

?

Dagen

?

Uren

?

Min

?

Sec

Het gemiddelde weer in Juni in Assen

Klimaatdata gebaseerd op de laatste 10 jaar.

11° / 21°
Evenement countdown
rain-1

Weinig regen

39.0 mm per maand
wind-3

Matige wind

4 bft gem. windkracht
sun-2

Redelijk zonnig

maximaal 8 uur per dag
health_uvindex_7

Je huid kan snel verbranden

(binnen 10-25 min).

Weersverwachting voor TT Assen

De weersverwachting voor TT Assen is helaas nog niet bekend. We raden je aan om terug te komen wanneer het evenement binnen 14 dagen plaatsvindt! Je kan wel het weer op locatie bekijken:

Weer Assen

Over TT Assen

TT Assen: het jaarlijks terugkerende motorsportevenement dat sinds 1925 wordt georganiseerd op het circuit van Assen. Het evenement trekt jaarlijks duizenden motorfans uit heel Europa naar Nederland.

De baan van het TT Circuit in Assen is 4,5 kilometer lang en heeft vele uitdagende bochten. Het is de enige baan ter wereld waarop al sinds de eerste Grand Prix-race in 1949 elk jaar geracet wordt. Het circuit staat bekend om de "Strubben" en "De Bult" bochten, waar veel spectaculaire inhaalmanoeuvres plaatsvinden.

Tijdens Sport TT Assen vinden er verschillende races plaats, waaronder de MotoGP, Moto2 en Moto3. Deze races staan bekend om de hoge snelheden en de technische uitdagingen die het circuit met zich meebrengt. Naast de races zijn er ook tal van andere activiteiten op en rondom het circuit, zoals live muziek, stunts en motorshows.

https://www.ttcircuit.com/