Bogaarden

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
/

morgen

 
/

Hooikoorts weersverwachting

Nauwelijks pollen

Het is wisselvallig met regelmatig buien. Tijdens droge momenten kan de hoeveelheid pollen in de lucht hoger uitpakken dan tijdens buien. Overlast verwachten we niet. We zitten aan het eind van het hooikoortsseizoen, waardoor het aantal pollen over het algemeen klein is. Klachten worden vooral veroorzaakt door Ambrosia en soms grassen en brandnetels.

Er trekken regelmatig buien over het land, maar tussendoor zijn er ook droge momenten. Er is meer bewolking dan zon. Tijdens een droog dagdeel komt enig pollen in de lucht, maar de hoeveelheid zal niet groot zijn. We zitten aan het eind van het hooikoortsseizoen, waardoor de overlast zeer klein is.

Pollen van de ambrosia kan in deze tijd van het jaar overlast veroorzaken. Doordat de ambrosia actief wordt bestreden komt deze plant slechts lokaal voor en kan daarom ook slechts plaatselijk overlast geven. Er kan ook een beetje pollen van grassen en brandnetels voorkomen, maar de hoeveelheid is zeer gering en zal alleen maar verder afnemen komende tijd.

Verberg

De hooikoorts voor Bogaarden de komende 7 dagen

  zo 19 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25
Bomen
Els
Hazelaar
Berk
Eik
Es
  zo 19 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25
Grassen
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Bogaarden

Gezondheidsweer Bogaarden

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.