Forrieres

De pollenverwachting lees je zo

Geen pollen
Redelijk veel pollen
Weinig pollen
Veel pollen

vandaag

 
12° / 17°

morgen

 
/ 17°

Hooikoorts weersverwachting

Tijdelijk minder klachten

Door enkele zonnige perioden kan de pollendruk stijgen naar onaangename waarden. Komende dagen valt de overlast door wolkenvelden en enkele buien wat lager uit. Later in de week neemt de kans op zon en daarmee ook de kans op klachten weer toe. Vooral de berk veroorzaakt overlast.

Er zijn wolkenvelden, maar vooral in het westen ook zonnige perioden. Op de meeste plaatsen blijft het droog en met wat zon kan de pollendruk in de loop van de dag naar onaangename waarden stijgen. De komende dagen is er meer bewolking en stijgt de kans regen. De natuur wordt hierdoor geremd in het produceren van pollen. De overlast zal hierdoor lager uitvallen, maar regionaal kan toch overlast ontstaan. Later in de week neemt de kans op klachten weer toe.

De berk verspreidt komende tijd sterk allergeen pollen. Verschillende andere boomsoorten produceren al enige tijd licht tot matig allergeen pollen. Ook haagbeuken, populieren en wilgen komen op steeds meer plaatsen tot bloei. De laatste drie soorten verspreiden slechts licht allergeen pollen. Het graspollenseizoen begint normaal gesproken eind april of begin mei. Dit jaar kunnen we door het warme weer de meeste vroege start in jaren verwachten!

Verberg

De hooikoorts voor Forrieres de komende 7 dagen

  ma 23 di 24 wo 25 do 26 vr 27 za 28 zo 29
Bomen
Els
Hazelaar
Berk
Eik
Es
  ma 23 di 24 wo 25 do 26 vr 27 za 28 zo 29
Grassen
Grassen
 
Kruiden
Zuring
Weegbree
Bijvoet
Ambrosia
Brandnetel

Activiteitenweer Forrieres

Gezondheidsweer Forrieres

Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
MeteoVista zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.