Zeer warm weer tijdens achtste finale Rode Duivels

25 juni 2021, 12:25

Zondag om 21:00 uur spelen de Rode Duivels in Sevilla tegen Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld onder zomerse omstandigheden en het is dan ook droog. De temperatuur ligt in de Spaanse stad rond 28 graden. In eigen land is zondagavond kans op enkele regen- en onweersbuien. De temperatuur daalt tijdens de wedstijd van 19 tot 23 naar 17 tot 20 graden.

De achtste finale van de Rode Duivels is zondagavond in Sevilla. Daar treden de Duivels aan tegen Portugal. Het weerbeeld is zomers en zeer warm met temperaturen tijdens de wedstrijd van 28 graden. Er zullen dan vast weer drinkpauzes worden ingelast.

Waar de voetballers in het zuiden van Spanje onder droge en zomerse omstandigheden spelen, daar ziet het weerbeeld er in België anders uit. De bewolking heeft de overhand en er trekken enkele regen- en onweersbuien over het land. Het best is om de radar goed in de gaten te houden als je ergens buiten naar de wedstrijd gaat kijken. Koud is het echter niet met aan het begin van de wedstrijd temperaturen van 19 tot 23 graden. Aan het eind van de match is het 17 tot 20 graden.

De details lees je in het weerbericht België.

Foto: AdobeStock / Lightboxx

Door: Rico Schröder

Reageer via Facebook